Ja til snøscooterkjøring i Norge


Til: alle som vil kjøre snøscooter i Norge

JA TIL SNØSCOOTERKJØRING I NORGE.
Som dere alle kanskje vet, har det vært en evig dragkamp mellom snøscooterkjørerne og Direktoratet for naturforvalting (DN).
DN foreslår å totalforby all Snøscooterkjøring i Norge. Med et slik forslag bidrar de rett og slett til å øke ulovlig kjøring betraktelig. Dette vil føre til større skader i naturen, høyere co2-utslipp og ikke minst flere ulykker. Å sette opp scooterløyper er med på å redusere co2 utslipp, redusere antall ulykker og redusere fysiske skader i naturen.
Hvorfor skal det være så vanskelig å få igjennom noe som virkelig fungerer? I Hattfjelldal har kommunen gjort et forsøk på å sette opp kjøring i et løypenett + to fiskeløyper. I Følge evalueringsrapporten fra Hattfjelldal kommune viser det seg at det ble et overraskende positivt resultat. Både når det gjelder miljø, sikkerhet og ulovlig kjøring. For det lokale næringslivet har åpne scooterløyper økt mulighetene for å drive turisme. Det har åpnet flere nye og vellykkede bedriftsetableringer - og økt omsetning på eksisterende virksomhet.
I følge Snöfo i Sverige omsetter den scooterbaserte virksomheten i Sverige minst tre milliarder svenske kroner. Da er ikke bensinsalg og diverse skatteutgifter medregnet.
Det sysselsettes på årsbasis mer enn 3ooo personer i snøscooterrelatert virksomhet i Sverige.
Ved å utvide friluftslivet med scooterkjøring, kan det være med på å øke omsetningen i kommunene og gi flere arbeidsplasser. Det kan også skape større interesse som feriemål. Som en stor bonus er det jo i tillegg sosialt og trivelig å kunne ta med familie og venner på en tur uten å bryte loven.
Ved å få så mange underskrifter som mulig, kan det kanskje finnes et håp om å få dette igjennom.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del Ja til snøscooterkjøring i Norge på Facebook

Del på Facebook
23039 underskrifter hittil!

Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad