Del kampanjen på sosiale nettverk

Sosiale nettverk kan drive store mengder trafikk til din underskriftskampanje. Del linken på veggen din, og med vennene dine. Bruker du Instagram? Lag et bilde som representerer kampanjen som du deler. Du kan også dele kampanjen på vår Facebookside, www.facebook.com/underskrift.no.


Send e-post og meldinger til dine venner

Den aller beste markedsføringen foregår mellom venner og bekjente. Send ut en e-post til alle du kjenner, og be om støtte. Husk å oppfordre til å sende e-posten videre samt å dele linken på sosiale nettverk.


Kontakt aviser, tv, radio og andre media

Media kan være en god støttespiller for å få flere underskrifter på din kampanje. Ta kontakt med aviser, tv-stasjoner, radiokanaler samt andre nettsteder som du tror kan være interessert i å promotere din kampanje.

Oppdater hjemmesiden / bloggen

Har du en egen hjemmmeside eller blogg? Da bør du legge inn en link godt synlig der.

Du kan også legge inn en boks som viser status på kampanjen på din egen webside. Les mer om integrasjon


Spre linken via forum / blogger

Dersom du vet om et forum eller en blogg som omhandler samme tema som din underskriftskampanje, kan det være lurt å legge inn en kommentar eller post hvor du forteller om kampanjen din.

Husk at dersom du reklamerer for underskriftskampanjen din på steder som ikke er relevante, vil dette framstå som useriøst.

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad