Opprop for ny barneskole på Ellingsrud


Til: Alle i nærområdet

Skolebehovsplanen for Oslo kommune for 2022 - 2031 er nå ute på høring. Rehabilitering av Ellingsrudåsen skole lå inne i den forrige skolebehovsplanen (2019-2028) med ferdigstilt rehabilitering av skolen til skolestart høsten 2024.

Den nye skolebehovsplanen som er ute på høring oppgir at prosjektet er forsinket og at det legges opp til ferdigstillelse til skolestart høsten 2027. I verste fall kan denne datoen også bli forskjøvet hvis vi ikke legger press på politikerne.

Skolen er i svært dårlig forfatning, med dårlig innemiljø og kapasitetsutfordringer, og våre barn kan ikke vente lenger på at deres rettigheter til et godt arbeids- og læringsmiljø blir ivaretatt.

Slik planen er i dag vil 1.klassingene som starter på Ellingsrudåsen skole måtte gå hele sin tid i grunnskolen i gammelt og utdatert bygg, med dårlig innemiljø, i tillegg til at de risikerer å måtte busses av gårde til andre siden av Groruddalen i seks år under byggeprosessen.

Vi ønsker deres støtte i arbeidet med å få prioritert Ellingsrudåsen skole i den nye skolebehovsplanen. Høringsfristen er 1. september. Alle bidrag fra dere hjelper! Vi trenger å samle gode argumenter. Bruk din innflytelse opp mot lokalpolitikere og media.

Signer på denne kampanjen og bli medlem av facebookgruppa: Bedre skoler på Ellingsrud i Oslo https://www.facebook.com/groups/ellingsrudskole


Mvh FAU Ellingsrudåsen


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

322 underskrifter hittil!

Opprettet av
Tor Ivar Hansen
14.06.2021
Område
Oslo

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad