Vi som krever utredning av Romsdalsaksen

Vi som krever utredning av Romsdalsaksen


Til: Samferdselsdepartementet

Vi krever en ny utredning av valg av trasé ved ny fjordkrysning over Romsdalsfjorden.
Maktapparatet i Møre og Romsdal kjører over befolkningen med en dårlig, kostbar og lite fremtidsrettet løsning. Møreaksen baserer seg på en lang og bratt undersjøisk tunnell og er en ikke ønsket løsning for anslagsvis 69% av befolkningen. Dette viser undersøkelser.
Vi krever at myndighetene vurderer nye og etter vårt syn den bedre løsningen Romsdalsaksen. Romsdalsaksen baserer seg på fjordkrysning i vakker natur, uten store høydeforskjeller. Romsdalsaksen tar også vare på de myke trafikantene, noe Møreaksen ikke har løsning for.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

16.03.2021

Ny giv i aksjonen for tiden i forbindelse med elendig forslag til NTP, og vi nærmer oss fort 12.000 underskrifter (inkl 800 manuelle) :)
Nærmere 80% av befolkningen i M&R svarer at de ønsker oversjøiske fjordkryssinger i forbindelse med fergefri E39. Det MÅ regjeringen ta til seg, og utrede en oversjøisk og miljøvennlig kryssing av Romsdalsfjorden på en uhildet måte.

17.09.2019

10.330 som krever en tilleggsutredning for en miljøvennlig oversjøisk kryssing av Romsdalsfjorden (inkludert 800 manuelle underskrifter)
Sammen så runger vi nå i korridorene til fylkestinget !
Denne saken lever i beste velgående helt til et vedtak i fylkestinget ber samferdselsdepartementet om en tilleggsutredning :)

30.07.2019

Over 8.000 underskrifter inkludert 800 manuelle :) Det er ikke mulig for noen politiske partier i M&R å overse en så stor folkemasse !!!
Vennligst del dette oppropet til alle dine venner. Det er het ufarlig å støtte kravet om en tilleggsutredning for en oversjøisk kryssing av Romsdalsfjorden.

08.05.2018

Nærmer oss nå 5.000 digitale underskrifter :) I tillegg har vi 770 manuelle underskrifter. Dette er noe politikerne MÅ ta hensyn til, og sette igang en skikkelig utredning av Romsdalsaksen.
Få varsel på e-post når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

12582 underskrifter hittil!

Opprettet av
Mona Mykløy Kaldvansvik
15.12.2016
Område
Møre og Romsdal

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad