Lik oss på Facebook

JA TIL SYSTEMENDRING AV BARNEVERNET


Til: alle som har problem med barnevernet og alle som ønsker endring med barnevernet og alle som jobber med barn


JA TIL SYSTEMENDRING AV BARNEVERNET

Vi ønsker med dette å sende følgende spørsmål til stortinget. Dersom ingen i stortinget tar dette alvorlig og gjør noe med dette vil vi bruker underskrift kampanje som en grunnlag å stifte et politisk partiet som har familien i sentrum. I dag er det ingen politiske partiet som har hovedtyngde på familien. Men mange har familiepolitikk som b. c, d, tema. Familien er den størst gruppa i Norge.Dermed må vi ha minst 5000 underskrifter.
Om Barnevern
Nesten INGEN av omsorgsovertakelsessakene de fører i Fylkesnemda for sosiale saker handler om «slemme» foreldre, eller barn som har blitt mishandlet, seksuelt misbrukt eller alvorlig vanskjøttet! Siste 5 år er nesten 50.000 barn ble tatt. Fra 2000 til 2010 ble det registeret ca. 700 selvmord (Statistikk 2010) dvs et Utøya hvert år!! Ofte dukker barnevernet på døren din sammen med politiet, stormer inn og dra barna dine ut av huset med rå makt og kjører dem vekk til fremmede mennesker:
Spørsmål
1 Hvorfor kan ikke familier som trenger hjelp, få samme tilbud, oppmuntring, veiledning og økonomisk støtte som fosterfamiliene får?
2 Vi krever gransking av alle selvmord og stille til ansvar de som er ansvarlige
3 Oppretter et eget uavhengig barneombudet slik FN har krevd for Norge for det siste 20 år.
4 Vi ønsker at BV må ha bevis byrden i alle saker
5 Nei til rå politi vold mot mindreårig ved tvangsflytting
6 Vi ønsker tilsyn i alle BV saker
7 Vi ønsker at BV bruker video overvåkning i en tvist situasjon og med foreldres tillatelse framfor tvangsflytting av barn med vold


mvh
EDWARD DAWES
NRI VISIONARY AWARD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Children are the hands by which we take hold of heaven." Henry Ward Beecher.
Edward sier “ barna er Guds gave til oss."

Edward Dawes er vara AP Eidsvoll. Han har også felt NRK for aldersdiskriminering i nemda. I tillegg er han leder for Eidsvoll Innvandrerråd og er styremedlem av Gopio Norge(www. gopio.net). Han er også medlem i Internatnasjonal Network Akershus Arbeiderpartiet samt styremedlem Arbeiderpartiet Eidsvoll Søndre. Etter han mottok et fritt ords pris fra utlandet ble han oppfordret til å hjelpe en indiske familien i Stavanger mot BV. I dag har han 7 andre BV saker. Selv har han ingen problem med BV og mener det trengs et BV men ikke slik stor deler av BV er i dag. Han mener at alt for mange barn tas fra innvandrerfamilie i forhold til antall innvandrer i Norge. Noe må være galt i den eneste land i verden som er verdenskjent for sin 17 mai men har som mange barn tatt fra sine foreldre eller er Norge en nasjon med som mange fæl foreldre.Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del JA TIL SYSTEMENDRING AV BARNEVERNET på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
136 underskrifter hittil!

Opprettet av
Edward Dawes
Kategori
Andre
Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad