Frelsesarmeenes Fyrlyset må flytte fra Grønland


Til: Frelsesarmeen

Et stort åpent rusmiljø med tunge rusavhengige, har etablert seg utenfor Frelsesarmeens Fyrlyset i Urtegata. Rusmiljøet er en stor belastning på boligmiljøet i området, og spesielt er det en belastning for barn og unge. Tunge rusavhengige og barn er en svært dårlig kombinasjon.

Beboerne opplever åpent rusbruk, salg, urinering, forsøpling, vold og kriminalitet. Adferden til rusavhengige, selgere og kriminelle, gjør området i Urtegata og Urtehagen utrygt og umulig å oppholde seg i for barn og andre beboere i området.

Nå har vi fått nok og krever at Fyrlyset må flytte fra vårt boligområde.

Det er ikke mulig å ha et lavterskeltilbud til tunge rusavhengige midt inne i et boligområde, tett på skoler og barnehager.

Vi mener de rusavhengige trenger et verdig tilbud og det får de ikke på gata utenfor Fyrlyset. Det er et kommunalt ansvar å bestemme hvor i byen lavterskeltilbud som gis ved Fyrlyset skal være. Det er også et kommunalt ansvar å sørge for at et slikt tilbud ikke ødelegger oppvekstmiljøet til allerede utsatte barn og unge.

Vi krever at Fyrlyset flytter ut av boligområdet på Grønland snarest. Barn og unge har betalt en høy pris for konsekvensene av det miljøet som har blitt skapt i Urtegata på grunn av tilbudet Fyrlyset gir. Beboerne i området har fått nok nå og kravet om flytting er ufravikelig. Vi trenger et trygt og trivelig utemiljø som barn og ungdom trygt kan oppholde seg i.

Initiativtaker: Grønland beboerforening, Grønland 28, 0188.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

805 underskrifter hittil!

Opprettet av
Grønland Beboerforening
18.08.2021
Område
Oslo

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad