Beta
Lik oss på Facebook

Hundepark i Sandefjord

Hundepark i Sandefjord


Til: Alle privatpersoner eller bedrifter i Sandefjord, Stokke og Andebud

Dette er en underskriftskampanje for de som ønsker en opprettelse av en hundepark i Sandefjord. Dette skal leveres til Kommunestyret eller fylkestinget som plikter selv å ta stilling til et forslag som gjelder kommunens eller fylkeskommunens virksomhet, dersom minst 2 prosent av innbyggerne, alternativt 300 i kommunen eller 500 i fylket, står bak forslaget.

Som hundeier er det stort sett et ønske om å la hunden få mulighet til å både løpe fra seg uten bånd og møte andre hunder slik at man får sosialisert de tilstrekkelig.

I Sandefjord har vi i tillegg til den vanlige båndtvangen, en "året rundt" båndtvang, som i noen tilfeller kan gjøre det vanskeligere å la hunden få utløp for sine naturlige behov, men denne kampanjen kommer ikke til å være et "for eller imot" Sandefjords avgjørelse om helårig båndtvang, men jeg nevner dette som et argument som understreker behovet for en hundepark.

Det har flere ganger tidligere vært forsøk på å få opprettet en hundepark, så jeg håper at tidligere medlemmer av disse gruppene/initiativene vil vise si støtte også denne gangen!

Og man må også nevne fordelen med en hundepark som går utover hund og eier: en hundepark vil forhåpentligvis forminske forekomsten av løse hunder i bybildet for de som irriteres av dette, det skaper nok et møtested for folk med samme interesse og kommunen vil få en "stjerne i boka" om de velger å sette hund og eiers behov i fokus, og selv om jeg ikke har tall på dette ville jeg tro at det er GANSKE mange hundeiere i Sandefjord!

Håper så mange som mulig av dere vil like og dele denne kampanjen, samt bidra til gode diskusjoner og forslag inne på vår Facebook side "Hundepark i Sandefjord" slik at vi sammen kan få gjennomslag for dette udekte behovet i vår kommune :-)


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del Hundepark i Sandefjord på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
Kategori
Andre
Område
Vestfold

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin