Kristin Halvorsen, du må gjøre noe for å forebygge mobbing av muslimer ved at deres Profet hånes


Til: Kristin Halvorsen

De siste ukene har det vært uro i store deler av verden etter at en rasistisk video ble kjent. I videoen mobbes muslimer ved at deres Profet, Muhammed (fred være med ham), hånes på en forferdelig måte. Mannen alle muslimer, eldre og unge, har som sin rollemodell og forbilde blir bl.a. presentert som en pedofil kvinnebedårer.

Vi har startet denne underskriftskampanjen i håp om å få samfunnets fokus mot mobbing av muslimer gjennom sosiale medier og nyhetskanaler. Samtidig ønsker vi fokus på denne problemstillingen blant politikere og at det gjøres tiltak for å forebygge at dette problemet fortsetter. Denne kampanjen vil bli lagt ved som vedlegg i et brev til Kristin Halvorsen, hvor vi ber henne om å sette i gang tiltak for å forebygge videre mobbing av muslimer.

Les hele brevet til Kristin Halvorsen her: http://islamnet.no/nyheter/pressemeldinger/2263-brev-til-kristin-halvorsen-mobbing-av-muslimer-gjennom-sosiale-medier-og-nyhetskanaler

Ved at du signerer denne kampanjen bekrefter du at du er enig i at det å lage karikaturtegninger, videoer o.l. av profeten Muhammed (fred være med ham) er rasistisk mobbing av muslimer og at Kristin Halvorsen må gjøre noe for å stoppe og forebygge denne mobbingen i Norge.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

432 underskrifter hittil!

Opprettet av
Fahad Qureshi

På vegne av
Islam Net
29.09.2012
Område
Hele landet

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad