Lik oss på Facebook

1 av 3 får Kreft, Regjeringa må vokne, prioriter Kreftforskning


Til: Regjeringen og Stortinget

Etter å ha syklet Norge Rundt, Fosnavåg-Lindesnes-Nordkapp-Fosnavåg, totalt 5500 km for Kreftsaka trudde eg at eg hadde gjort jobben, men no skjønar eg at jobben er ikkje ferdig. Det er på tide at Regjeringa tar tak!

Kreftforeininga står for 75 % av midlane som blir gitt til Kreftforskning i Noreg. I tillegg er det andre organisasjonar som gir, noko som betyr at Staten gir under 20 %!!! Det er ein skam at det ikkje blir prioritert! Det finst ikkje nokon sjukdomar som tar meir liv og rammar så mange som Kreft! Ikkje berre her i landet, men over heile verda! 8 millionar døyr kvart år! 1/3 vil få diagnosen! 25 000 nordmenn får diagnosen kvart år, og tala stiger! (PS: mange av dei kreftramma er barn og unge)

Noreg er eit av verdast rikaste land, og vi har nok pengar. Staten har massevis med pengar! Er det ikkje slike ting oljefondet er til for? Uannsett vil forskning føre til bedre behandlingmetodar og/eller ein kur! Det vil føre til at sjukehusutgiftene blir lågare, noko som vil lønne seg på sikt! Ikkje berre økonomisk, men også helsemessig :) Det vil redde millionar av liv!

Så kva kan eg gjere for å forandre på dette? Eg har tenkt, og den beste måten er ikkje å sykle ei runde til, men å starte ein underskriftskampanje! No skal eg bruke politikk folkens :)

Viss over 100 000++ personar skriv under, vil ikkje den norske stat eller regjeringa ha så mykje dei skulle ha sagt! Vi leve i eit demokratisk land for svingande :) Og er det ein ting eg har lært på skulen så er det at Demokrati er saman sett av orda "Demos" som tyder Folket, og "Kratos" som tyder makt! Dvs. Folkemakt! Vi er staten, saman er vi sterke :)

Skriv under, del det med andre!

Vi klarde det med tuberculosis og vi skal klare det her òg!


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del 1 av 3 får Kreft, Regjeringa må vokne, prioriter Kreftforskning på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
2163 underskrifter hittil!

Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad