JA TIL BEVARING AV PARKEN I VIKERSUND!

JA TIL BEVARING AV PARKEN I VIKERSUND!


Til: Modum kommune

Neste byggetrinn i "Utvikling av Vikersund Sentrum Nord" ligger nå i støpeskjeen.
2 blokker med fjordutsikt er allerede bygget, og Vikersund Utvikling AS har sendt inn forslag til kommunen om å bygge ytterligere 3 nye blokker, slik at det totalt blir 120 leiligheter.

Dette krever endring i reguleringsplanen, all den tid det tidligere var planlagt småhusbebyggelse her. Av økonomiske grunner ønsker nå Vikersund Utvikling AS dette endret til 3 høye blokker helt ned mot vannkanten.

Dermed vil volleyballbanene og parkområdet helt bort til toalettet fylles opp med høye blokker og dyre leiligheter for at noen få skal få fjordutsikt!

Det er også viktig å være klar over at når det er bygget ut frem til toalettet, er planen å bygge ut videre helt frem til undergangen ved Vikersund bad. Og da er plutselig hele parken borte.....

Vi er mange som mener at vi må bevare dette viktige og unike park- og rekreasjonsområdet i Modum, til glede og nytte for alle!

Den 17 juni klokka 10.00 stiller undertegnede opp på kommunestyremøte for å stille ordføreren såkalte INNBYGGERSPØRSMÅL om temaet. Det hadde vært fantastisk om vi kunne presentert en stor bunke med underskrifter FOR Å BEHOLDE VIKERSUNDPARKEN i denne forbindelsen.

Signer om du er enig, så får vi vist politikerne hva innbyggerne i Modum mener om hva som virkelig er attraktiv og god utnyttelse av "indrefileten" i Vikersund!


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

459 underskrifter hittil!

Opprettet av
Cathrine Trulsvik
4 uker siden
Område
Viken

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad