Vi krever videoovervåking og bedre sikkerhet i kommunale bygårder - NÅ!

Vi krever videoovervåking og bedre sikkerhet i kommunale bygårder - NÅ!


Til: Boligbygg Oslo

I et presset boligmarked i Oslo blir stadig flere nødt til å leie kommunalt. Ordentlige folk, eldre, studenter, flyktninger, barnefamilier, arbeidsomme folk med vanlig inntekt - hvor dyrtida har spist opp sparepengene som skulle gått til depositum eller egenkapital. Skal de føle seg utrygge av «personvernhensyn»? Skal kriminelle fortsette å herje fritt fordi de ikke blir overvåket - av «personvernhensyn»??

Mange beboere føler seg utrygge. Folk får ikke sove pga angst. Eldre tør ikke gå ut. Folk har vært forsøkt voldtatt, porter brytes opp, biler og boder brytes inn i, sykler og utstyr stjeles flere ganger i mnd, vegger blir tagget ned, forslåtte folk søker tilflukt hos naboer etter slåsskamper, barn er redde, folk velger å hente og sende pakker fra butikken pga tyverier fra postkasser og dørmatter!

Det har også vært tilfeller av meningsløst hærverk hvor flere sykler og private eiendeler i bakgården ble ødelagt, og et tyveri av hjulbeskyttere førte til at en 5-åring ble hardt skadet etter å ha fått foten inni hjulet i fart! Stakkars lille gråt hjerteskjærende av smerte i flere timer, blødde fra foten og måtte bli hjemme fra barnehagen dagen etter!

Nå nylig forsvant en sykkel fra en låst bakgård på beste vestkant - enda den var sikret med tre låser og sporing! Tyvene holdt på uforstyrret i lang tid uten at noen alarm gikk, uten at noen fikk det med seg… De kuttet gjennom tre låser og et stativ! Den ødelagte rammelåsen ble lagt åpent i naboens postkasse - uten at noen brydde seg. Det er faktisk tryggere å parkere ute i gata enn i egen bakgård!

Barnevogner ødelegges og det stjeles deler. Sykkeldeler stjeles. En 14 år gammel gutt ble frastjålet sin splitter nye el-sparkesykkel han fikk til sin bursdag!

Lista er lang, hvorfor fortsetter dette? Fordi det av «personvernhensyn» ikke er lov å overvåke!

Likevel har vi sett andre bygårder ha overvåking. Er det forskjell på privat og kommunal? Hvorfor skal enkelte utsettes for store påkjenninger fordi kriminelle har rett på personvern? Hvorfor må vi finne oss i dette, og hvor lenge? Må noen seriøst bli drept i bakgården før noe gjøres? Tviler ikke! Vi må ikke la det skje - vi krever overvåking og høy sikkerhet i kommunale bygårder - på lik linje med private!

Nok er nok, vi ønsker trygghet i eget hjem - NÅ!


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

2 underskrifter hittil!

Opprettet av
Julianna Weber
Ca. 1 mnd. siden
Område
Oslo

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad