Bevar Wennersborg Skole!

Bevar Wennersborg Skole!


Til: Kommunedirektøren kongsberg kommune

Vi står oppgitt og forbanna. Kommunedirektøren har foreslått nedleggelse av Wennersborg skole. Men vi nekter å la det skje uten kamp.

Hør nå her: Årlige innsparinger på 18,3 millioner kroner kan ikke veie opp for tapet av vår trygghet, fellesskap og fremtid. Dette er mer enn bare tall på et regneark. Det handler om våre barns sikkerhet, deres utdanning og vårt samfunns ansvar.

For våre barn er det ikke bare snakk om skoleveien. Det er en kamp for å beholde vennskap og trygghet, for ikke å miste tilhørighet og fellesskap.

Vi setter fingeren på det største problemet: Hvordan kan vi stole på at våre barn blir tatt vare på når vi er på jobb? Hvordan kan vi akseptere å se skoleveien deres bli farligere, lengre og ensom?

Vi er ikke alene i denne kampen. Flere foreldre deler vår bekymring for barnas sikkerhet og skolegang. Pekefingeren rettes mot det åpenbare: Administrasjonen har ikke tenkt gjennom konsekvensene av sitt forslag.

Dette er urettferdig mot barna, mot oss som foreldre, mot hele vår bydel. Vi kan ikke akseptere å se vårt nærmiljø bli redusert til tall på et papir. Dette handler om livene våre, om fremtiden vår.

Vi er en mangfoldig bydel, med ulike bakgrunner, språk og historier. Vi er stolte av fellesskapet vårt, av vår samhørighet. Vi kan ikke la administrasjonens forslag bryte ned det vi har bygget opp.

Samfunnet vårt er ikke et regnestykke. Det er ikke bare kostnader og inntekter. Det er mennesker, det er fellesskap, det er fremtid. Vi kan ikke tillate at våre barns fremtid ofres på sparekniven.

Vi sier NEI til nedleggelse av Wennersborg skole. Vi sier JA til trygghet, fellesskap og fremtid. Vi står sammen, vi kjemper sammen. Bevar vår skole – for våre barn, for vårt samfunn, for vår fremtid.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

965 underskrifter hittil!

Opprettet av
hoda safayian
Ca. 1 mnd. siden
Kategori
Andre
Område
Viken

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad