Ikke legg ned Hjerterommet! LA BARNEHAGEN VÅR LEVE!

Ikke legg ned Hjerterommet! LA BARNEHAGEN VÅR LEVE!


Til: Bystyret, Porgrunn kommune

Ikke legg ned Hjerterommet! LA BARNEHAGEN VÅR LEVE!
«For meg var Hjerterommet Åpen barnehage et avgjørende sted i tiden etter fødsel. Jeg slet med fødselsdepresjon og hadde tunge dager. Barnehagen ga meg muligheten til å møte andre voksne og dele opp og nedturer.» (Sitat fra en foreldre)
Hjerterommet Åpen barnehage er et unikt tilbud til barnefamilier i Porsgrunn kommune. Gjennom 30 år har foreldre kommet med sine barn til Hjerterommet. Der har vi møtt dyktige, fine, hjertegode ansatte som gjør en forskjell! Mange av oss har være innflyttere til Porsgrunn, vi har kjent på utenforskapet. Noen fra andre deler av Norge, andre fra Ukraina, Irak, Iran, Eritrea, England, Brasil, Syria, Marokko, Tunisia, Polen, Kina, USA, Island og mange andre land. Hjerterommet er hele verden på 100 kvm!
I Hjerterommet Åpen barnehage har vi møtt mennesker i samme livssituasjon som oss selv. Felles for oss er at vi i perioder – kortere eller lengre – har vært hjemme med barn på dagtid, og ønsket å være en del av et fellesskap. Både for egen voksen-del, men også for våre små håpefulle. I Hjerterommet blir vi møtt med Hjertevarme!
Kommunen sier de har nok barnehageplasser til alle kommunens barn. Og det veldig bra! Men Hjerterommet er noe annet! Hjerterommet er en møteplass for alle med barn hjemme, der vi kan dele erfaringer og bli sett, der babyer og barn kan oppleve mestring og glede. En super læringsarena før de begynner i ordinær barnehage.
Vår åpne barnehage er inkludering i praksis, der mor og far deltar sammen med barna og de andre foreldrene. Fedre i pappa-perm møtes i Hjerterommet. Hjerterommet gir oss mulighet til felleskap og nye vennskap. Her kan vi treffe voksne – både ansatte og brukere – som vi ellers ikke har arena for å møte. Når vi foreldre har det bra, så har også våre barn det bra!
Tilbudet er unikt, det er billig i drift, det gir et sosialt rom for de som trenger det aller mest – det er bærekraftig!
Nå må vi stå sammen og kjempe for at politikerne forstår hvor mye barnehagen betyr for så utrolig mange! Ikke ta bort tilskuddet til barnehagen! Vårt ROP, også i form av underskrifter, skal nå hele veien inn i bystyresalen!
LA BARNEHAGEN LEVE! Skriv under på kampanjen!


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

752 underskrifter hittil!

Opprettet av
Kristín Benediktsdóttir Braarud
Ca. 1 mnd. siden
Område
Vestfold og Telemark

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad