FERDIGSTILLELSE AV HUSBYVEGEN PARK!

FERDIGSTILLELSE AV HUSBYVEGEN PARK!


Til: Stjørdal kommunestyre

Dette er for de eldre på Stjørdal bosenter, Stjørdal helsehus, våre barn og barnebarn og til alle som ønsker en park i nærområdet til Husbyvegen. Før bygging av Stjørdal helsehus var dette en mye brukt kjær grønn park av både unge og eldre. Parken var et fint grønt område som ble revet og brukt som anleggsområde i 2019 i forbindelse med bygging av Stjørdal helsehus. Helsehuset var ferdig i 2021. Parken har siden da vært gruslagt og brukt som parkering, stengt parkering sperret av med kjegler med bånd som rives i stykker og blåser bort etter kort tid. Og akkurat nå ligger det dunger med grus! Parken er nå bare et forsøplet trist syn! En oppgradert ferdigstilt park skulle åpne i 2021 ifølge nabovarsel vi fikk før byggestart av helsehus.
Med en kommune som skal spare på alt og som har andre kostbare planer er ikke dette enkelt å få til, selv om kommunen går i overskudd. Vi naboer har vært i kontakt med kommunen angående parken flere ganger de siste årene, siste gang kontakt med kommunen var i mai 2023, og vi får til svar om at dette er dyrt, og at det ikke blir prioritert park med det første. Det var lovet en aktivitetspark som kunne brukes av alle! Et grønt område, med plen og en liten gangvei er alt vi ber om, et område hvor eldre, syke, barn og stjørdalinger kan bruke tiden sin i nærområde, i frisk luft og sosialt samvær! Dette er viktig for innbyggernes trivsel!
Vi trenger din stemme!

Signeres av: Alle med interesse for et trivelig nærmiljø


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

29.05.2024

Etter vedtatt forslag 31.08.23 om umiddelbar restaurering av park og avsatt 200 000 er siste beskjed mai 2024 at midler ikke er tilgjengelig likevel , blir derfor ingen park med det første …

05.09.2023

Revidert investeringsbudsjett 2023 har vedtatt forslag om prosjektering og umiddelbar opprydding av Husbyvegen park! Så da blir det park! Takk for alle underskriftene og engasjemang i rundt dette! Snakkes i parken :)

23.08.2023

Se på APs valgbrosjyre, (sentrumspolitikerne) denne saken er en av de AP prioriterer høyt. Husk å stemme og Godt valg alle sammen!

26.05.2023

Saken ble tatt opp i kommunestyremøtet i går, av Jan Inge Kaspersen AP. Dette var kun et spørsmål til ordfører, men han mener dette er et meget viktig tema og akter å få til en interpellasjon av denne saken slik at det kan gjøres en avstemmelse av et forslag.

Får håpe dette gjøres kjapt, og at en ny park kommer under økonomiplanen for 2024 og ikke så sent som 2027 som Bremseth sa !!!

22.05.2023

Da kommer denne saken ut i avisene om kort tid. Så håper jeg dere deler videre slik at vi er sikre på at 300 av underskriftene er bosatt i Stjørdal kommune. Det må det være om kommunestyre skal ta opp saken.

19.05.2023

Da har jeg vært i kontakt med avisen. Vi tar en prat etter helgen???? Spre ordet og del videre! Om noen sitter med dokumenter angående denne saken, send meg en melding ??
Få varsel på e-post når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

591 underskrifter hittil!

Opprettet av
Stine Elise Holm
16.05.2023
Område
Trøndelag

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad