Italiensk fotball til det norske folk!

Italiensk fotball til det norske folk!


Til: Mediehus i Norge

Italia, landet med et fantastisk språk, god vin, utrolig mat, og... bortglemt fotball?

Et land mange nordmenn har et forhold til. Nordmenn – folket som konsumerer elleville mengder Europeisk elitefotball hvert eneste år. Hadde dette vært et mattestykke, så er det noe som ikke stemmer. Hvordan kan det så ha seg at nordmenn i dag ikke har muligheten til å se på Italiensk Serie A fra en pålitelig tilbyder?

Denne mailen er sendt for å gi uttrykk for at det er noe som mangler. Fra det nærmest mytiske landet Italia. Landet der lidenskap føles, pustes, spises og drikkes. Fotball-interesserte nordmenn i dag har anledning til å følge Premier League, La Liga, Bundesliga, og deretter Ligue 1. For å toppe det hele, så er det holdes det i Norge rettigheter til Champions League, Europa League, og av alle ting, Conference League. Det er én åpenbar mangel i denne listen – den heter Serie A, og denne mangelen er så klar, at det smerter for en som er over-gjennomsnittet fotball-interessert.

Én av Europas fire toppdivisjoner som følges av nordmenn er ikke en del av den ellers gode sendeplanen på norske fjernsyn.

Apropos nordmenn, det er flere nordmenn som tjener til livets opphold i Italias toppdivisjon: Erik Botheim, Julian Kristoffersen, og Emil Bohinen i Salernitana. Leo Skiri Østigård i Napoli. Kristian Thorstvedt, og Emil Konradsen Ceide i Sassuolo. Samt ytterligere tre spillere enten i et akademi, eller i Serie B eller C.

Hvorfor har vi ikke anledning til å se disse spillerne i aksjon? Noen av dem spillere som med jevne mellomrom trekker på seg landslagsdrakten.

I et land der hvor det konsumeres store mengder Italia, riktignok med større trykk på mat og drikke, grunnet god tilgjengelighet – har man ikke muligheten til å bivåne italiensk fotball med mindre man tar i bruk ublu internett-sider for å få mettet et behov. Undertegnedes interesse er som med andre sterk, men viljen til å bruke slike sider er ikke-eksisterende.

Derfor er vårt ønske er at rettighetene til Serie A blir tatt opp hos en tilbyder som kan tilby gode priser og noe forutsigbarhet for et ønsket produkt, samtidig som at det aktuelle mediehuset kan få en markedsandel i kategorien fotball. Dette gir et mediehus muligheten til å vise at de kan skape et godt fotball-produkt, enten med en gang, eller over tid.

Forrige sesong, 2021/2022, ble Serie A-rettighetene anskaffet til stor glede for flere, gleden ble kortvarig når det ble klart at anskaffelsen kun varte i fem måneder. Den nåværende sesongen ble startet, og pågår uten en mulighet til å se Serie A-fotball. Hos et fotballglad folk som nordmenn er, så skurrer det at de topp fire europeiske ligaene ikke er komplett.

Dette blir også sendt som mail til aktuelle mediehus. Utkast har blitt skrevet, og videre prosessert flere ganger.

Alt dette er gjort i håp om å overbevise et mediehus til å satse på italiensk fotball, gjerne på en slik måte at man har anledning til å se italiensk fotball over flere sesonger.

Italia er et land som flere nordmenn har ett eller annet forhold til. Gi oss anledning til å styrke dette forholdet ytterligere.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

08.11.2022

Den slo ikke helt an denne underskriftskampanjen...

MEN DET GJØR INGENTING!
Idag, Tirsdag 8. November annonserte VG at de har kjøpt Serie A-rettighetene for de neste TO (2!) sesongene!

GRATULERER MED DAGEN OG HEI HVOR DET GÅR!

Nå håper jeg at alle som har underskrevet denne kampanjen fikser seg et VG+ abonnement, sånn at de kan nyte italiensk fotball til det fulle!

https://www.vg.no/sport/i/P4pQgb/serie-a-tilbake-paa-vg-sport-endelig-paa-norske-skjermer?fbclid=IwAR1Uet7Xdys9Q5h_LVYrAvRb-8I4qWCg0ky901k4jhe_ztXxLuBwv3nV3vw

Kos dere, alle sammen, det skal ihvertfall jeg!
Få varsel på e-post når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

19 underskrifter hittil!

Opprettet av
Mathias Hausberg
15.09.2022
Kategori
Sport
Område
Hele landet

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad