Øyenkilveien, fartsreduserende tiltak!

Øyenkilveien, fartsreduserende tiltak!


Til: Viken Fylkeskommune

Hei!
Per dagsdato bor jeg på Øyenkilen, et fantastisk, og idyllisk plass. Her har jeg bodd de siste 5 årene, og er strålende fornøyd. Det eneste som har vært en stor stressfaktor er fartsgrensen på Øyenkilveien.
I noe jeg anser som tettbebygd strøk, i et familievennlig område med mange små barn og skogen som nærmeste nabo, der mange dyr ferder over veien. På de 5 årene så har det vært flere katter som har blitt påkjørt og et rådyr har havnet i hagen min etter en ulykke, der en bil ikke rakk å bremse i tide. Fellesnevner = alle hadde høy hastighet.

Vi er flere som hver natt blir vekket av biler som skal teste toppfarten sin og ruser motoren sin på den rette strekka. Nylig ble en bil observert i en svært høy hastighet. Uten fartsmåling, vil jeg anslå hastighet over 100 km/t ++. Dette er gjentakende og spesielt rundt sommerstid. De fleste om sommeren kjører for å ta seg ett kveldsbad på den populære stranda her på «foten». Noen kommer helt fra andre byer og aner ikke at det ferdes både barn og dyr som er utsatt for de hastighetene her ute. Selv den lokale bussen har blitt observert i høye hastigheter.
Jeg ønsker å få samlet flest mulig underskrifter slik at det kan bli trygt for oss som bor her og ferdes på gangveien, uten frykten for å bli påkjørt av en bil som har høy hastighet og må svinge unna ett dyr i veien. Ønsket mitt/vårt blir å få ned fartsgrensen og fartsdumper, da jeg vet at fartsgrense justering ikke vil være nok, for ungdommen som nylig har fått førerkort.

Vi trenger 300-500 underskrifter, så vennligst del på sosiale medier og skriv under, slik at denne fylkesveien blir trygg for alle.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

26.04.2022

Oppdatering:
Underskriftene begynner å komme seg, men del gjerne med venner, familie og bekjente. Jo flere underskrifter, jo bedre blir det.

Planen videre er som følger:
Pratet med noen politikere som har satt i gang prosessen. Oppdaterer så fort jeg innehar mer informasjon. Neste på agendaen er å få et lite media oppslag som kan være med på at folk får en liten «wake-up» call om fartsgrensen her.
Få varsel på e-post når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

111 underskrifter hittil!

Opprettet av
Samson Maksuti
25.04.2022
Område
Viken

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad