Rett til å bestemme over egen helse!


Til: Det Norske Folk

Nå er det nok! Norske anbefalinger for kosttilskudd, vitaminer og urter er til hinder for god helse.
Vi forlanger at norske forbrukere kan få lov til å ta vare på egen helse. Enkelt individets rett til å bestemme hvilke kosttilskudd, vitaminer og naturlige urter man vil bruke ha må beskyttes. Vi må ha rett til å bruke 100 % ufarlige og naturlige medisiner og tilskudd. Statens rådgivere og byråkrati virker ikke å ha forstått at ved noen få enkle grep kan 70 % eller mer av alle alvorlige sykdommer unngås. Våre myndigheter hindrer aktivt det norske folk retten til å velge bedre helse, ved at gamle grenseverdier ikke er oppdatert. Det er ulovlig å selge remedier i Norge som virker, da skal det selges av apotek. Prisene blir høye og som regel vil industrien heller selge en patentert og giftig kjemikalie som kalles «medisin». Ufarlige, godt dokumenterte og effektive preparater (vitaminer, urter, oljer, mineraler, sporstoffer og andre næringskonsentrater) kan drastisk redusere behovet for symptomdempende medikamenter.

Forskning har vist at et godt kosthold kombinert med optimal dosering av blant annet vitamin C, D3, jod, omega-3-fettsyrer, fulvinsyre, fullverdig havsalt, naturlige fettkilder og nok rent vann har potensial å forhindre minst 2/3 av alle alvorlige, kroniske sykdommer som kreft, diabetes type 2, hjerteinfarkt, astma og allergier!
Vi må selv få bestemme med støtte fra myndighetene over vår egen helse. Norsk helsevesen og statlige anbefalinger påfører oss beviselig en rekke alvorlige helseproblemer og i verste fall død. Vi må få lov til å velge annerledes, være smartere og i tråd med internasjonale trender uten og bli staffet. Det kan ikke fortsette å være kriminelt å ta vare på egen helse.
Støtt dette oppropet og underskriftskampanjen og bidra til at du og dine barn selv kan velge god helse nå og i fremtiden! Sammen er vi sterke, så enkelt er det.
Norsk helsevesen anno år 2015 har et vesentlig voksende krav om pasientskade erstatning (http://www.npe.no/globalassets/rapporter/rapport_2014_web.pdf) grunnet feil behandling og feil (til dels giftig og farlig) medisinering.
I 2014 ble det satt en rekord på 1 milliard kroner i pasientskadeerstningsutbetaling (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/pasienter-fikk-rekorderstatning/a/10120643/). 197.000 dødsfall i Europa (pr. 2008, det er flere nå) skyldes giftige medisiner (https://gardenofserendipity.wordpress.com/2013/01/09/197-000-dodsfall-hvert-ar-i-europa-skyldes-legemidler/).
Meld deg inn i Fritt Helsevalg (http://www.fritthelsevalg.org/) å bli medlem av FaceBook gruppa Folkeopplysning for bedre helse (https://www.facebook.com/groups/folkeopplysning/?fref=ts).
Abonner på Helsemagasinet Vitenskap og Fornuft (Norges eneste vitenskapelige helsetidskrift) https://www.facebook.com/Helsemagasinet?fref=ts

Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

6236 underskrifter hittil!

Opprettet av
Jan Fredrik Poleszynski

På vegne av
Det Norske Folk
27.01.2015
Område
Hele landet

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad