Beta
Lik oss på Facebook

Vi som krever at Gunn Randi Pedersen får tilbake stillingen sin ved Coop Extra, Sætre


Til: Lokalbefolkningen i Sætre og omegen

Etter at det ble ansatt ny leder ved Coop Extra, Sætre, ble Gunn Randi Pedersen oppsagt i sin stilling 16. januar 2017, etter 19 år i kjeden. Gunn Randi blir av oss kunder sett på som en av de aller mest hjelpsomme, blide, hyggelige, sympatiske og serviceinnstilte medarbeiderne.

Gjennom nesten 20 år i bransjen er det kun positive skussmål å høre om Gunn Randi. Tidligere sjefer, tidligere kolleger, tidligere ansatte ved Coop, beskriver henne som en unik medarbeider, hvor hun scorer fantastisk på service. Grunnet noen enkle forglemmelser, blant annet at hun har glemt å spørre kundene om kvittering, bærepose og medlemskap, "fant" derfor nåværende leder ut at hun ikke tjente Coop slik lederen forlangte. For oss kunder, og tidligere kolleger, er dette helt uforståelig.

Vi, kundene og store deler av Sætre og omegns befolkning, krever derfor at Gunn Randi, denne blide, hjelpsomme og hun som virkelig vet hva service innebærer, får tilbake stillingen sin og at oppsigelsen må sees på som usaklig.

Signeres av: Befolkningen på Sætre i Hurum, og omegn.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

31.05.2017

Hei,
Jeg oppfordrer alle som kan om å skrive leserinnlegg til lokalavisen, til støtte for Gunn Randi. Eller vi kan sammenfatte et leser innlegg som vi "alle" kan signere, ved å henvise til underskriftskampanjen.

Asle Lien

31.05.2017

Da er det definitivt, Gunn Randi forlater Coop Extra på Sætre. Noe som ikke var hennes eget valg, men dessverre har andre valgt for henne. Hun orker ikke stå gjennom en rettssak og alt hva en slik prosess kan medføre av påkjenning. Økonomisk har hun fått en bra avtale, noe som forteller at arbeidsgiver har vært "livende redd" for at dette skulle havne i retten. Takk til alle som har skrevet under. Jeg lar kampanjen stå litt til.

Med vennlig hilsen
Asle Lien

26.04.2017

Etter at saken ble omtalt i RHA, har underskriftskampanjen igjen fått et oppsving. I løpet av det siste døgnet, har det kommet ytterligere syv underskrifter. Derfor lar jeg kampanjen ligge ute enda noen uker.

Asle Lien

14.03.2017

Det er flere som har handlet på Coop Extra, Sætre, etter at Gunn Randi mottok sin oppsigelse, som hverken har blitt spurt om kvittering, bærepose eller medlemskort.
Et annet moment, som også har kommet opp, er jo at Gunn Randi kjente mange av sine faste kunder, og hun visste derfor hvem som pleide å spørre etter kvittering og hvem som hadde medlemskap. Det kan faktisk for mange virke irriterende hvis de blir spurt om det samme hver eneste gang.

Asle Lien

07.03.2017

Da ser det ut til at det har stoppet opp ved 365 underskrifter, i tillegg til de 150 - 160 vi har i "boka." For meg, for folk på Sætre, som kjenner Gunn Randi, og for Gunn Randi selv, må jo dette være helt overveldende, og kanskje over all forventning. Jeg visste at Gunn Randi var/er veldig godt likt, så sånn sett ingen overraskelse, men allikevel. Jeg takker alle som har valgt å skrive under.

Med vennlig hilsen
Asle Lien - kampanjeleder.

27.02.2017

I skrivende stund, 358 underskrifter. I tillegg har vi den "manuelle kladdeboka" - hvor det er cirka 150 - 160 underskrifter. Totalt over 500. Jeg møter stadig kunder, eller det som nå kan beskrives som tidligere kunder, av Coop, som ikke skjønner noe av dette, og som reagerer med både sinne og tristhet - og mener dette er for vondt til å være sant. Saken ligger nå hos Handel og Kontor Norge, som nå tar prosessen videre.

20.02.2017

Jeg har i dag fått en tilbakemelding og et meget viktig moment, som vi forhåpentligvis kan bruke i saken som skal tale for Gunn Randis videre eksistens i Coop-kjeden.
Derfor har jeg lyst til å komme med en oppfordring! Skriv din historie, hvor du har hatt spesielt gode opplevelser med Gunn Randi på Coop. Skriv den konkret og kortfattet.

20.02.2017

Grunnet at ledelsen i Coop, Wenche Løvland, har kommentert kampanjen på en meget uheldig måte, har dette dannet grobunn hos enkelt for helt "ville" spekulasjoner om hvorfor denne oppsigelsen har funnet sted. Vi forholder oss til hva som står i oppsigelsespapirene, og begrunnelsen er beskrevet og belyst i kampanjeteksten. Det har ikke foregått "grov tjenesteforsømmelse" i Gunn Randis arbeidsforhold, slik at vi kan rydde denne type spekulasjoner av veien.

Asle Lien

19.02.2017

Etter et knapt døgn har vi samlet 255 underskrifter. Dette viser hvilken støtte Gunn Randi har i lokalbefolkningen, og de som handler (har handlet) hos Coop, og hvor urettferdig de aller fleste skjønner dette er. Det er nok noen "dobbeltsigneringer" når vi tar med oss lista som ligger på SOL Café, men her skal alt foretas på en riktig måte, så da utligner vi disse. Vi lar kampanjen gå i hvert fall tre uker til.

18.02.2017

Jeg insisterer på at dere ikke legger dere ut i noe diskusjon med daglig leder i Coop Vestviken, Wenche Løvland, som har kommentert. Nina (Lundby) og jeg kjenner denne saken veldig godt, og hva som er årsaken til oppsigelse. Men, for all del, fortsett og post alle de positive skussmålene om Gunn Randi. Det trenger hun, det trenger denne kampanjen.

Kommentarer

Del Vi som krever at Gunn Randi Pedersen får tilbake stillingen sin ved Coop Extra, Sætre på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
Opprettet av
Asle Lien
Kategori
Andre
Område
Buskerud

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Leveres av Comito AS © 2005-2017
Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin