Bort med Eksamen


Til: Kuben vgs

Fjern Eksamen: En Utdanning for Fremtiden!

Har du noen gang drømt om en verden der dine kunnskaper og ferdigheter vurderes på en mer rettferdig og relevant måte? Vel, drømmen kan bli virkelighet. Vi mener det er på tide å revolusjonere utdanningssystemet ved å fjerne eksamen som den eneste metoden for vurdering.

Hvorfor fjerne eksamen?

Eksamen er ofte en kilde til stress, angst og urettferdig vurdering. Vi tror på et utdanningssystem som er mer inkluderende, kreativt og fokusert på å utvikle virkelige ferdigheter og kunnskaper. Her er hvorfor vi mener at eksamen bør fjernes:

1. Mangfold av ferdigheter: Alle lærer på forskjellige måter og i sitt eget tempo. Fjerning av eksamen gir rom for å vurdere en bredere spekter av ferdigheter, fra prosjektarbeid til praktisk læring.

2. Reduserer stress: Eksamen kan skape unødvendig stress og angst blant studenter. Ved å fjerne eksamen kan vi fremme en sunnere læringsatmosfære.

3. Fremmer kreativitet: Eksamen begrenser ofte kreativ tenkning. Vi ønsker å oppmuntre til kreativitet og problemløsning som en del av utdanningsprosessen.

4. Bedre forberedelse for fremtiden: Verden er i stadig endring. I stedet for å fokusere på å huske fakta, bør utdanningen hjelpe studenter med å utvikle de ferdighetene som er relevante for det 21. århundre, som kritisk tenkning og samarbeidsevner.

Hvordan kan du hjelpe?

Delta i vår kampanje for å fjerne eksamen fra utdanningssystemet! Del dine egne historier om hvordan eksamen har påvirket deg, og del dine tanker om hvordan utdanning kan bli bedre. Sammen kan vi skape en utdanning for fremtiden.

Bli med i vår bevegelse for å fjerne eksamen og revolusjonere utdanningssystemet. Del dette innlegget og bruk emneknaggen #FjernEksamen. La oss forme fremtiden for utdanning sammen!


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

Ingen oppdateringer publisert ennå

Få varsel når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

108 underskrifter hittil!

Opprettet av
Olav Waage
20.10.2023
Område
Hele landet

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på Facebook



Nyeste underskriftskampanjer



Siste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad