Gjenåpning av Langtidsen


Til: Kongsvinger kommune

Gjenåpning av Langtidsen!
Vi i rånermiljø/bilinteresserte ønsker et sted å samles. I mange år har samlingsplassen vært Langtidsen. Men i 2020 valgte Kongsvinger kommune å stenge den populære parkeringsplassen. Bilmiljøet i Kongsvinger, samt Norge går mange år tilbake. Det er ett miljø der alle er varmt velkommen, blir inkludert, uavhengig bil eller alder. Det er også et miljø som bidrar til å spre liv og glede til byen vår. Men i stedet for å lage et samarbeid, mellom oss i råner-/bilmiljøet og Kongsvinger kommune, velger kommunen heller å være ignorante, ødelegge for et sunt miljø, som bidrar til mye positivt for store og små.

Vi ønsker oss et samarbeid med Kongsvinger kommune der Langstidsen gjenåpnes! Noe som er på høy tid etter to år stengt… Brev kommer til å bli skrevet og sendt inn til Kongsvinger kommune med forslag om gjenåpning av Langtidsen. I henhold til dette har jeg på veiene av råner-/bilmiljøet valgt å åpne en underskriftskampanje, der vi håper at så mange som mulig ønsker å ta seg tiden til å skrive under, i håp om at vi skal få tilbake en plass å oppholde oss.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

25.08.2022

Vil rette en stor takk til Kongsvinger kommune for initiativet i henhold til møtet som fant sted i dag. Veldig hyggelig møte og ser frem imot videre samarbeid med kommunen. Ønsker med dette å meddele at prosessen for gjenåpning av Langtidsen nå er igangsatt, å håper på ett godt samarbeid med alle parter som er innblandet!

22.08.2022

Jeg vil takke alle som hittil har tatt seg tid til å signere og valgt å støtte oss! Å kan nå meddele at jeg/vi er kommet i kontakt med kommunen angående ett samarbeid??
Få varsel på e-post når eieren skriver oppdateringer

Kommentarer

218 underskrifter hittil!

Opprettet av
Sophie Sjåstad
19.08.2022
Kategori
Miljø
Område
Innlandet

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på Facebook



Nyeste underskriftskampanjer



Siste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer siden 2006
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | Mediamakeriet - Webdesign i Fredrikstad