Beta
Lik oss på Facebook

JA til buss til Varteig


Til: Østfold fylkeskommune

BUSS fra sommer 2018
Som dere kanskje vet endrer busstilbudet seg fra slutten av juni. Da slutter de ordinære avgangene å gå lenger enn til Hasle. For å komme vidre mot Varteig og Furuholmen må man da ha bestilt Flexx.
Flexx har plass til 16 personer, men for å benytte den må man ha bestilt plass senest to dager før.
Dette gjør at man kan ikke lenger spontant kan ta bussen hjem. Du må gå fra Hasle om du ikke har bestilt Flexx to timer tidligere. Og det finnes ikke veier gode nok med gangfelt for dette. Hvis du er i byen, og blir tidligere ferdig enn beregnet - så kan du ikke ta en tidligere buss. Du må ta den du har bestilt.
Bestemmer du deg for en bytur - så må du kjøres til Hasle for å ta bussen derfra mot byen.

Hvis feks en gruppe fra skolen har bestilt Flexx, og den dermed er full når du bestiller Flexx, så er det ikke plass til deg. Hvis det bestilles plass til 20 stk - så er det bare 16 stk som får være med. Flexx kjører ikke frem og tilbake. De siste 4 må gå - eller får ikke være med på tur.

Dette gir ett mye dårligere busstilbud enn vi tidligere har hatt.
For skolen og barnehagen så gjør det at de mister muligheten til å ta bussen til byen for å feks gå på biblioteket eller besøke lekeparken i Kullås. Da må de bestille turbuss - og det er det ingen budsjett til.

Dette gjør at ungdommene ikke kan ta "første buss hjem" når de feks er ferdige med en heldagsprøve. Da må de ha bestemt seg på forhånd for hvilken buss de skal bestille Flexx til. Dette gjelder også om noen blir syke. De kan ikke ta første buss hjem. Forsover man seg kan en ikke ta første buss.


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

09.05.2018

Hei, vi har nå vert på TV, radio og skal imorgen bli intervjuet av avisene Dagsavisen og Sarpsborg arbeiderblad! Takk til alle dere som har skrevet under, og tak til alle som er med og deler! Håper på det beste at de kan endre dette vedtaket eller skape ett nytt vedtak for oss i Varteig kirkesamfunn ??

Kommentarer

Del JA til buss til Varteig på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
349 underskrifter hittil!

Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Vilkår og personvern

Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin