Beta
Lik oss på Facebook

Stopp kravet om to vitner ved seksuelle overgrep mot barn

Stopp kravet om to vitner ved seksuelle overgrep mot barn


Til: Jehovas vitners Styrende Råd i Warwick USA

Den 6. november 2017 kunngjorde Jehovas vitner på sin nettside JW Broadcasting at de IKKE har til hensikt å endre på regelen som krever at det skal være to vitner i saker som handler om seksuelle overgrep mot barn. Jehovas vitner mener at dersom det ikke finnes to vitner til seksuelle overgrep mot barn, så kan de ikke behandle saken.

Dersom overgriperen etter anklage ikke innrømmer handlingen, eller det finnes to personer som kan bevitne overgrepet - så vil overgriperen gå fri i menigheten og ikke bli dømt.

Barn settes i en situasjon der de er rettsløse og risikerer å ikke bli trodd når de sier fra om at de har blitt seksuelt misbrukt. Foreldre nektes ikke å anmelde forholdet, men det er lange tradisjoner i trossamfunnet om å unngå innblanding av "verdslige myndigheter", så terskelen for å melde fra til myndighetene er høy.

Kravet om to vitner er en praksis som må stoppes. Barn har rett og krav på å bli trodd, og bli beskyttet mot seksuelle overgripere. Slike saker må håndteres av myndighetene og barn må få profesjonell hjelp til å håndtere traumene etter å ha blitt utsatt for seksuelle overgrep.

Over hele verden er det stort fokus på seksuelle overgrep mot barn i Jehovas vitners menigheter, og det pågår en lang rekke rettsaker som behandler store erstatningskrav fra ofre i slike saker. Jehovas vitners ledelse nekter å samarbeide med myndighetene, og må betale prisen for dette gjennom dagbøter på 4000 USD pr dag i tillegg til erstatningskrav og forliksdommer.

Vi ønsker å protestere mot Jehovas vitners praksis, og vil sende protesten med underskrifter direkte til Jehovas vitners Styrende Råd i Warwick USA.

Dersom du støtter denne protesten, setter vi pris på din signatur.

inkognito.org


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del Stopp kravet om to vitner ved seksuelle overgrep mot barn på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
Opprettet av
William Haakon Lie
Kategori
Religion
Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende
Klikk her

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Leveres av Comito AS © 2005-2018
Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin