Beta
Lik oss på Facebook

KINSERDAL UT AV HELSENORGE!!

KINSERDAL UT AV HELSENORGE!!


Til: Stortinget og opposisjonen. .

..................HVA SKJER I HELSENORGE!!................. . Legeforeningens opprop som ble blokkert og overdøvet av en panisk Erna som måtte stjele agendaen med den falske nyheten sin om søndagsåpne butikker. Hun og Høie hadde jo lagt mye forarbeid i riggingen for Fellessykehuset til Molde. Høie hadde jo forberedende rigging 4 år før valget. Og demokrati taler Stein Kinserdal inngikk i riggeprosessen. Det er ingen tilfeldigheter at Kinserdal dukker opp hos en Helseminister med evner på dette nivået her. En Politianmeldelse som går ut på korrupsjon, press og trusler på dette nivået her skal automatisk føre til en ukes sykemelding ( isolert ) mens han sjekkes grundig av etterforskere. Det er kjente saker og det harmonerer med den avtalen regjeringen har med folket ang. Korrupsjon og NULL TOLLERANSE. uten unntak. Men her har han ikke blitt sjekket på noe som helst. Han inngår i Helseministerens fremtidsplaner. På samme måte som Høie og Erna inngår i hans målrettede planer. Den som legger planer for andre. Stein Kinserdal fikk stillingen som Direktør på TSS Avd. Psyk. på urettmessig vis. Han ansatte seg selv fra sin posisjon i byens frimurer losje. Google Varden Stein Kinserdal og les hva slags sluttattest han hadde fått av de folkevalgte i Nome kommune dersom han hadde spurt. Han hadde ikke referanser fra siste arbeidsgiver. 12 år. Han fikk derimot en proteststorm fra et stort antall lokalpolitikere da han fikk stillingen som Dir. på TSS. Han eier ingen psykiske begrensninger på hva han kan tillate seg. Presser leger og alle han har rundt seg. alle blir undersåtter. På grunnlag av det som oppgis her krever vi hans avgang i alle offentlige stillinger. Vi krever også at han etterforskes grundig. Underskriftene vises kun for Stortinget. Del på sosiale medier og link ut der du er, KINSERDAL UT AV HELSENORGE!!

Signeres av: Helsenorge,Folket,Fagforbundet,TelemarkVestfol


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Oppdateringer

5 dager siden

.....

3 uker siden

I en slik sak bør det holde med disse underskriftene, men vi tar en skikkelig offensiv til så politikerne skjønner at det er en alvorlig sak og at vi mener alvor. Vi krever også at søkerkriterier og krav til å bli sykehusdirektør heves betraktelig. Søkere til slike stillinger må ikke ha muligheten til å hemmeligholde navnet sitt på søkerlisten. Det er forskjell på et sykehus og ei Brustabu. Mange i HSØ tør ikke skrive under her. Støtte fra andre distrikter mottas med takk. Del max.

3 uker siden

Jeg takker for hver eneste underskrift, det varmer. Jeg takker også på vegne av alle som lever i konstant frykt i Telemark. Mange mennesker som sykepleiere, lokalpolitikere, privatpersoner osv har motsagt og også kjefta ut Kinserdal i mange sammenhenger før han ble sykehusdirektør. Ingen kunne forestille seg i sin villeste fantasi at han kunne bli sykehusdirektør. Kinserdal toler ikke å bli motsagt. Kinserdal glemmer ingen. De blir det samme som meg, spillebrikker på psykopatens bord. Bevislig.

4 uker siden

Hvis ikke Kinserdal blir fjerna, får Norge en Nordmann i utlandet med offisiell flyktninge status. Selv om det blir i et naboland.

4 uker siden

Takk nok en gang. Jeg ønsker å vise min takknemlig til Astrid Eidsvik. Det her helt jævlig å sitte med beviser som renvasker Eidsvik mot usaklige korrupsjons anklager mot Kinserdal. Jeg ren vasker Eidsvik uansett uavhengig av alt annet. Jeg vet hvordan hun har det. Jeg oppfordrer alle som støtter Astrid Eidsvik til å skrive under.

Ca. 1 mnd. siden

Jeg takker for underskriftene dette ser bra ut. Dette er en kriminalsak og vi er ikke avhengig av tusenvis av underskrifter men vi trenger flere og så mange som mulig. En hver stortingsrepresentant som leser dette er forpliktet til å foreta seg noe og få saken inn for rettssystemet i henhold til Norges Lover og Statens tjenestehåndbok. Alle på Stortinget leser dette. Stå på. Vi gir oss aldri!

Ca. 1 mnd. siden

Det er altså Stein kinserdal som er en beviselig morder, ikke Anders Anundsen.

Ca. 1 mnd. siden

Vi krever varetektsfengsling av Kinserdal NÅ!

Ca. 1 mnd. siden

Jeg har mer enn nok av saker med skriftlige beviser på Stein Kinserdal. Så det holder til Lovens Strengeste straff. Jeg har også tusenvis av vitner. Hva slags land er det vi lever i. hilsen skattebetaler. Min relasjon til Kinserdal. Født og oppvokst i Nome Kommune (alle kjenner alle)der han startet som Rådmann for 31 år siden. Fast ansatt i Kommunens helsevesen i 7 år. Var Tillitsvalgt for en yrkesgruppe og var i lønnsforhandlinger med Stein Kinserdal. Han har motiv.

Ca. 1 mnd. siden

4 Mnd.før dette ringte jeg Just6isdep.Beredskapsavdeling og oppga navnet mitt og sa: Stein Kinserdal er en morder. Da fikk jeg høre: DET HOLDER IKKE KOM MED MER! Jeg får ikke tak i advokat kan dere møte meg med to mann hos Fylkesmannen i Telemark. DET HOLDER IKKE KOM MED MER!! Dere har navnet mitt sa jeg. .Anders Anundsen var Jus Minister. Herved bevist at han er en morder. Om du oppdager noe i samfunnet så må du ikke varsle det til denne Regjeringen. Dette blir selvsagt ikke godtatt Høie.

Ca. 1 mnd. siden

Etter landing på Torp fikk jeg ei tykk bunke papir i handa. Det var skrevet på Engelsk men jeg fikk klar beskjed om at det var Norske Leger som hadde hvert der hele tiden som hadde skrevet det som var en diagnose. For Norske Leger var jo "Verdens beste" hadde de fått opplyst. Det må i så fall være i korrupsjon. Jeg anklager herved Stein Kinserdal og Staten Norge for frihets berøvelse, falsk diagnostisering ,og drapsforsøk. Kontrollkomiteen er over-informert.

Ca. 1 mnd. siden

Medisinplan. Helt ukjente og uaktuelle medisiner for meg. Zypreksa 5 Mg. Og så da, opptrapping til 50 Mg. pluss et medikament jeg ikke skulle opplyses navnet på. De ansatte på sykehuset skjønte heldigvis at jeg ble utsatt for noe kriminelt fra Norge og fulgte nøye med. Jeg slapp opptrappingen men måtte ta 5 Mg. Zyprexa daglig for å få min egen fastmedisin. Jeg rakk å bli kjent med dem selv med elendig Engelsk. Etter 5 uker landa jeg endelig på Torp.

Ca. 1 mnd. siden

Varsleren (undertegnede) reiste på planlagt tur til Nederland kort tid etterpå. Fikk akutte magesmerter og måtte kalle på ambulanse. Fikk bekreftet av Nederlandsk Politi, bagasjen din og passet ditt er levert til Den Norske Ambassaden. Ble plutselig innesperra uten begrunnelse. Ble nektet tolk og assistanse av ambassaden. Fikk beskjed om planlagt frakt til Oslo ( ikke mitt distrikt)til ukjent adresse. Ble tvangsmedisinert.

Ca. 1 mnd. siden

Kinserdal kom i søkelyset med korrupsjonsanklager i Sykehussaken. Regjeringen ble varslet via Stortingets Kontroll og Konstitusjonskomité i August 2015 (undertegnede). Kinserdal er anklaget for personforfølgelse (30 år). presset lege til feilbehandling, forfalskning av utredning, fjerning av pasientjournal på Sykehuset Telemark, osv alt lett bevislig selvsagt. Styrer som han vil i Staten Norge. Offentlige ansatte er livredde. Gisler på egen arbeidsplass.

Ca. 2 mnd. siden

Norge bryter med FN,s barne konvensjoner og skjermer ikke barna mot korrupsjonen. Politikerne tviholder på samfunns systemer som gjør det mulig for korrupsjonen å tjene penger. På vegne av barna oppfordrer jeg alle engasjerte i Norge, Europa og resten av verden til å skrive under på kampanjen. Link ut.

Ca. 2 mnd. siden

Driver grov menneskehandel i stor skala av små mennesker. Utvidet sin altoppslukende næringsvirksomhet i 1998. Tok seg jobb som Sykehusdirektør uten medisinskfaglig utdanning. Sopet barnevernet i Telemark under seg i samme bygg for å styre sakene.(kjent mønster). Etter den tid har ca.50% av de ansatte hvert sykemeldt eller ute i toårspermisjon.(kilde:lokalavisene). Sprer dødelig frykt.

Ca. 2 mnd. siden

https://www.tk.no/kristiansund/nyheter/politikk/skal-snu-hver-stein/s/5-51-228112?access=granted#/responses/30428878

Ca. 2 mnd. siden

Stein Kinserdal. Personlige egenskaper. JA ekspert i menneskedressur. Tro det eller ei. Men det er en kjent sak i Nome Kommune. Og nå som det er kjent må jo Stortinget spørre om det er tillfellet. Det samme gjelder jo om det er tillfellet at de har sykehusskrekk på grunn av Stein Kinserdal. Men alle kan jo spørre om
det. Bare å spørre. Man må spørre for å få det avkreftet.. V.Eksistense

Ca. 2 mnd. siden

En god beskrivelse fra Telemark. Les to ganger: http://www.varden.no/magasin/fryktfatet-1.1370116 Hva er det han har fått i seg her? Studer nøye etter 53 sekunder og se han lyver. https://www.nrk.no/video/PS*188228

Ca. 2 mnd. siden

En helsvart dag for Kristiansund, Telemark, Vestfold og Helsenorge forøvrig. Kristiansund tapte ankesaken mot HMN..Av hensyn til personsikkerhet blir ikke lista sendt med så få underskrifter. Saken går likevel til Stortiget i brevs form og link hit. Med detaljerte opplysninger og langt flere saker.Kampanjen fortsetter.Flere titalls tusen lesere, blant ukens mest populære flere ganger. Og 12 underskrifter det sier sitt.

30.05.2017

I Kinserdals fotspor. Ledsages av raushet og humor? Det er nytt for Telemarkinger iallefall.

30.05.2017

En Politianmeldelse ( i teksten ), korrigeres til: Korrupsjonsanklager

06.05.2017

TROLLMANN UTEN HOKUS POKUS. "Dere er klinikkenes hoder, men dere er også direktørens føtter. Det er faktisk den dobbeltrollen dere står i"Sitat s. Aktuelt . Mange beslutninger ble tatt på uoffisielle arenaer.Sitat s.Kan det være lunsj pauser han tenker på? Eller på Gardermoen. Eller helt tilfeldigvis i gangen inn til spekter. Hva er en beslutning? Et nikk som ingen kjenner seg igjen i. SYKT BRA: https://books.google.no/books?id=gRMYDAAAQBAJ

21.04.2017

FOLKEOPPLYSNING! Her må man bare legge tabu områder til side. I en slik kampanje er det naturlig at du kan erstatte navnet ditt med Anonym eller ett utsagn feks. Nordmøring,, Ja Til Lokalsykehus, Støtter Dr. Anna osv. Kinserdal har ingen støtte i Helsenorge. Arnulf Øverland er like aktuell i dag. Hør han lese sitt eget dikt, Du må ikke sove. https://www.youtube.com/watch?v=D8NHv8n9yP0

14.04.2017

Sebastian saken. https://www.nrk.no/mr/skuldar-igjen-helseminister-hoie-for-barnedodsfall-1.13424522 . ............................................................................ https://www.nrk.no/mr/_-jeg-synes-det-er-rart-de-tor-1.13466585

14.04.2017

Det er meg Høie som er barnelegen til Sebastian! Han døde i mine hender fordi du velsignet denne helgestengningen!!! Ta frem det brevet jeg sendte deg 23.oktober hvor jeg ba deg om hjelp. Flere foreldre gjorde det samtidig! Jeg vil si deg det samme som jeg sa til mine direktører og klinikksjef- dere er total uegnede til å drive med helse! Ta hatten og gå! Denne døden tilgir jeg deg aldri!
BARNELEGE ANNA OWCZARZ / BARNELEGE ANNA OWCZARZ

14.04.2017

Over 400 søketreff på google nyheter. Det samme mønsteret går igjen hele veien. Det meste som kjennetegner psykopaten, menneskets verste fiende. Bløffmaker, narsissist, egosentrisk, selvutfyllende, korrigerer andres uttalelser, manipulerende, dominerende, div. Hersketeknikker, fanger andre med sine uttalelser. Eksistens suger.

14.04.2017

Overskridelser alle prosjekter. GIKK UT I MEDIA OG SKYLDTE PÅ POLITIKERNE. Se:http://www.varden.no/nyheter/slo-ring-om-radmannen-1.812139

14.04.2017

FORLOT SKUTA RETT FØR STORMEN. Kinserdals første jobb i Nome Kommune i 12 år.Klare brudd på Kommuneloven og budsjett-og regnskaps forskriftene. Ringsevja skandalen. 17 Mil. i overskridelser. ( Fordekt korrupsjon/underslag ). Her går det tydelig frem at han ikke har fått noen positiv sluttattest. Dvs. Uegnet/ikke kvalifisert søker til stillingen som Sykehus Direktør. TSS. Fikk kalle navnet Hitler. Se: http://www.varden.no/nyheter/tvpl-ville-kaste-radmannen-1.877452

14.04.2017

Harald Topphol om korrupsjon og utpressing. https://www.nrk.no/video/PS*188129 .

03.04.2017

Den kjente dikteren Arnulf Øverland kom fra Kristiansund. Han forutså Hitlers ugjerninger og nevnte han med navn i 1936 i sitt kjente dikt DU MÅ IKKE SOVE. Han er kampanjens høye beskytter. Han er respondent og får observatørstatus. Skriv under kampanjen nå og unn deg å høre Øverland lese sitt eget dikt DU MÅ IKKE SOVE. https://www.youtube.com/watch?v=D8NHv8n9yP0

29.03.2017

https://www.nsf.no/vis-artikkel/2717834/17036/NSF-vil-ha-hoy-etisk-bevissthet #### http://forskning.no/arbeid-ledelse-og-organisasjon/2008/07/se-opp-farlige-ledere #### https://www.hjelptilhjelp.no/Personlighetsforstyrrelser/hva-er-en-psykopat-hvordan-kjenne-igjen-en-psykopat #### http://e24.no/jobb/topp-ti-yrkegrupper-for-psykopater/20319921 #### http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/psykopat/

29.03.2017

HELSENORGE TRENGER GODE EMPATISKE LEDERE!! Har Staten glemt sitt spesielle arbeidsgiveransvar for sine ansatte. Store deler av Helsenorge opplever daglig frykt. Korrupsjons loven er spesielt viktig fordi den skiller ut en mennesketype som er uønsket i Helsenorge og det off. forøvrig. TA KORRUPSJON PÅ ALVOR NÅ!!!!

27.03.2017

Manipulerer og trikser med statistikker. Pasienter blir "borte"og får ikke innkalling og dør av det som en direkte konsekvens. Skylder på andre. Bryter lovene. Produserer egne statistikker. Sinnssyk leder. Se: Sykehusledelsen i Vestfold har brutt loven. Kaotisk på SiV. Uverdige forhold sier pasientombud. Se: Treg og rotete behandling ved Sykehuset i Vestfold.

25.03.2017

Pasientene på Sykehuset i Vestfold lenket seg sammen og sultestreiket i 3 dager. Fikk massiv støtte av folket og medhold mot den kyniske helselederen. Saken meldes til Politi og Helsetilsynet. Uverdige forhold. Pasientene har sitt opprop VI GIR OSS IKKE!! Lederen er helt blottlagt for empati og sosialintelligens. Søk: tb.no Anmelder siv til Politiet og Helsetilsynet.

Kommentarer

Del KINSERDAL UT AV HELSENORGE!! på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
Opprettet av
Jarle Larsen
Kategori
Andre
Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Leveres av Comito AS © 2005-2017
Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin