Beta
Lik oss på Facebook

Nei til nedlegging av en avdeling ved Fredheim Omsorgssenter


Til: Alle

Det virker mer og mer som att politikerene bestemmer seg for denne avgjørelsen. Opprettelsen for gruppen er likevel for å vise viktigheten av att vi iallfall har forsøkt gjøre no . Det att vi har varslet om konsekvensene som kan forkomme ved nedleggelse. Kan det være lettere for politikerene å ta denne avgjørelsen ved att vi ikke engasjerer oss. For da kan de iallfall si att når vi la ned en avd ved Fredheim var det ingen som sa noe om at å legge ned er en feil avgjørelse.Dette vil vi motbevise. Vi vil ha muligheten ved Evt nedleggelse å si att ja vi opplyste om konsekvensene av dette. Ja vi visste att å planlegge hvem som trenger sykehjemsppphpld til enhver tid er helt umulig.
Det er snakk om mennesker. Forskjellige typer mennesker som ikke har muligheten til å kjempe for seg , som kanskje ikke vet att de vil komme til å måtte ha behov for plass, Alt er uforutsigbart i denne situasjonen.
Konsekvensene er mange.
-enerom kan bli en sagablott (vi går langt tilbake i tid)
-demente kan miste muligheten til skjerming
-vi ville ikke kunne ta imot avlastningspasienter som igjen fører til att omsorgspersonene i hjemme blir utbrent og å disse avlastningspasientene vil kreve langtidsplass.
-rehabilitering på sykehjem blir borte da vi ikke vil ha tid eller mulighet som pleiere å følge opp pasienter som kommer fra sykehus.
-pasienten vil måtte være lengre på sykehus for vi kan i verstefall ikke ha muligheten til å ta de imot( som igjen fører til att pårørende ikke får vært sammen med pasienten. Noe som gjør att pasienter vil moste tryggheten ved å ikke være nære hjemme og sine.
-
Jeg har skrevet litt om dette i innlegget her ;

Fagforbundet går sterkt i mot dette forslaget. Mye grunnet att Fredheim driver hovedsakelig veldig billig i utgangspunktet. Ostehøvelprinsippsparingen er brukt utallige ganger fra før. Konsekvensene av forslaget har fagforbundet uttalt seg om. De ansatte på Fredheim har sett denne situasjonen med att det faktisk er noen ledige rom på avdelingene før, men ting forandrer seg fortere enn man aner. Noen har uttalt seg att kanskje er det for lett å komme inn på Fredheim som pasient. Fagforbundet anbefaler politikerene å tenke seg godt om iforhold til dette. Er det sånn att man ønsker att det skal bli vanskeligere for gamle som føler seg utrygge og oppnå trygghet. Hadde vi ønsket dette for våre egne eller oss selv. Det er vanskelig for de gamle å kunne gi utrykk for hva de virkelig mener . Ikke oppretter de noe gruppe på Facebook for de kan ikke. De aller svakeste har ikke ork eller mulighet til å uttrykke seg.
Ja eldrebølgen kan den forutises? Hvem skal ta ansvaret visst denne ikke kommer som planlagt i 2020. Kan alvorlig sykdom, lårhalsbrudd , andre typer sykdom og skader planlegges?
Håper dette blir nøye gjennomtenkt
! Hvordan ønsker vi att det skal være å bli gammel i Dovre .?

Fagforbundet i Dovre
V/Lillian Fossum Olsen


Støtter du denne kampanjen?


Ja, jeg vil skrive under

Kommentarer

Del Nei til nedlegging av en avdeling ved Fredheim Omsorgssenter på Facebook

Del denne kampanjen på Facebook

Del på Facebook

Del på Facebook
Område
Hele landet

Annonse

Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende
Klikk her

Lik Underskrift.no på FacebookNyeste underskriftskampanjerSiste oppdateringer


Underskrift.no - Norges største på underskriftskampanjer
Leveres av Comito AS © 2005-2018
Sjekk også:
pCast - Podcast oversikt | feelings.no - Helse- og livsstilsmagasin