Nei til bomfinansiering på fylkesveg 17 - underskrift.no
underskrift.no

Nei til bomfinansiering på fylkesveg 17

Til: Nord-Trøndelag Fylkeskommune

Den gleden jeg opplever når jeg ser mennesker i regionen gå i mot prosjektet er nesten ubeskrivelig. Dette prosjektet har skapt kvalme hos meg så lenge jeg har vært det bekjent. For meg virker det som om Arbeiderpartiet også lokalt prøver å lure gjennom vedtak for prestisjetunge prosjekt de kan ha på skrytelista. Etter siste informasjonsrunde fikk jeg vite at det er en ramme på 1400 millioner til prosjektet, halvparten av disse pengene skal gå til å legge bru over beitstadsundet. Fylkeskommunen har også godkjent å bidra med omtrent halvparten av totalrammen, resten skal kreves inn med bomfinansiering.

Jeg har bil, jeg betaler årsavgift og veiavgift, i tillegg gir jeg Staten Norge over 1/3 av lønna mi i året. Norge får også mellom 15-25% moms på alt jeg handler. I tillegg kreves det altså at jeg betaler bomavgift når jeg skal bruke bilen jeg har betalt avgifter på, og dieselen som er avgiftsbelagt langt over pipa på raffineriet ! Som om dette ikke var grunn nok til å gi en lang kabel i bomveifinansiering, setter jeg også spørsmålstegn ved motivasjonen for prosjektet. Et av argumentene er at vi skal få kjøre 80 km/t på større deler av strekningen, men det er i mine øyne ikke det som må prioriteres. Det er flere ulykkesutsatte steder på strekningen som ikke er nevnt i planene. For meg er det mye viktigere med utbedring på disse stedene, enn at jeg kan bruke 10 min mindre mellom Namsos og Steinkjer. I tillegg er det for meg helt uaktuellt med 5 bomstasjoner mellom Namsos-Steinkjer, noe som vil kreve at om man skal kjøre fra Namsos rådhus og til Steinkjer Rådhus, en tur som tar en times tid, vil man måtte passere 6 bomstasjoner. Dette vil med klar margin skape den største tettheten av bomstasjoner i Norge, I alle fall om man regner inn befolkningstetthet.

I sommerhalvåret er det få problemer å være bilist på fv17. Veien er bra nok, og trenger bare vedlikehold. På vinteren derimot, er det som å kjøre på finnmarksvidda. Dette er ikke fordi veistandarden er for dårlig. Det er fordi snøbrøytingen ikke holder mål, jeg hadde vært en velholden mann im jeg hadde fårr 20 kroner for hver gang standarden på denne veien vinterstid ikke har fulgt de fastsatte retningslinjene for brøyting og vedlikehold. Om man tror dette problemet forsvinner om vi får en ny stor vei er man dummere enn hva som burde vært lovlig for en politiker i alle fall. Det snør like jævla mye på en motorvei som landevei !

Kommentarer

Link til denne kampanjen

Hjelp til å spre denne kampanjen! Benytt linkene på din webside, din blogg eller send den til bekjente via e-post.

Direkte adresse til denne underskriftskampanjen

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3773

HTML Link hvor siden åpnes i samme vindu

<a href=http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3773>Nei til bomfinansiering på fylkesveg 17 - Underskriftskampanje</a>

HTML Link hvor siden åpnes i nytt vindu

<a target="_NEW" href="http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3773">Nei til bomfinansiering på fylkesveg 17 - Underskriftskampanje</a>

Opprett en egen webside for Nei til bomfinansiering på fylkesveg 17!

Prøv gratis med underskrift.no hjemmesideservice! Klikk her for å lese mer!
Underskrift.no er ikke tilknyttet kampanjen, kampanjens eier står ansvarlig for innholdet.
Klikk her dersom du finner kampanjen upassende eller støtende

Signér kampanjen

Klikk her for å signere

Lik oss på Facebook

Nyeste kampanjer

Vi vil ha de elleville rekontruksjonene fra tidlig Åndenes Makt tilbake
Til TvNorge
Mopeder med lovlig hastighet på 60km/t
Til EUs regelverk
#BringBackMarioKart64
Til BETALAN
Bevar Arendal Bymark
Til Arendal Kommune, Bystyret
Leve EKT
Til Oslo omegn
Ja til ny jernbanestasjon Sandnes ØST.
Til Innbyggere og brukere av jernbanen på Rånåsfoss og Auli
Underskriftkampanje mot Påbud om redningsvest i båt under 8 meter
Til Stortinget
KRAV om ENDRING i barnevernet
Til Barnevernet
Helsehjelp
Til Liss Pettersen
Velferd for reptiler i Norge
Til Stortinget og Landbruksdepartementet
E-sigaretter

Underskrift.no

Copyright © 2015
Kontakt oss
Annonse
E-sigaretter med nikotin og markedets beste e-væske
COM Royale
Annonse
Daglig oppdaterte nyheter, Gullpriser og Sølvpriser
GoldSilver.no
Annonse
Oversikt over alle Estoffer
Estoffer.no